Installatie SunPower Trina Vertex S full black 390 in Rucphen

,
Trina-Solar-Vertex-S390Wp

Zonne-energiesysteem van 3.900 Wat pieks op een hellend dak in Rucphen

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 10 stuks zonnepanelen van het type Trina Vertex S full black 390 Wp met een SolarEdge inverter.

Trina-Solar-Vertex-S390Wp

Trina Solar is een van de grootste producenten van zonnepanelen wereldwijd. Daarnaast is Trina Solar in 2013 uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf in China. Het bedrijf wordt gezien als een van de meest financieel gezonde zonnepanelen producenten ter wereld.
Op jaarbasis produceert Trina zo’n 5 GW en houdt het gehele kwalititeitstraject in eigen handen. Ook bij hoge temperaturen presteren de zonnepanelen goed en leveren ze een hoge opbrengst.

SolarEdge omvormer

SolarEdge omvormer  Meterkast Rucphen

Bij deze installatie maakten we gebruik van de SolarEdge inverter SE-4K RWB for short PV strings.
SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Om dit rendement te verhogen heeft SolarEdge speciale power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. Gevolg is een systeem dat een hoog rendement (>97%) heeft, minder ingewikkeld is, kosteneffectief en zeer betrouwbaar is.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

maart 10, 2022