Over ons – Pebble Green Systems

Pebble Green Systems is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in duurzame groene energie. Wij leveren een ruim assortiment variërend van zonnepanelen tot warmtepompen en infrarood verwarming. Daarnaast zijn we ook producent van onze eigen montagesystemen. Door onze producten stellen wij particulieren en bedrijven in staat om eigen energie op te wekken.

Kwaliteit

Bij Pebble Green Systems staat kwaliteit voorop. Wij werken dan ook uitsluitend met A-kwaliteit producten en zorgen ook dat alle systemen die we opleveren 100% in orde zijn. Door extra controles uit te voeren op de opgeleverde projecten waarborgen we de kwaliteit en wordt een project niet afgesloten wanneer dit niet voldoet aan onze kwaliteitseisen. Ook als er nadien iets mocht misgaan kunt u bij ons terecht.

Bij Pebble Green Systems staat de klant altijd centraal. We luisteren goed naar de uw wensen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn dan ook pas tevreden als de u tevreden bent. Dankzij een uniek totaalconcept zijn we de klant zo goed mogelijk van dienst en zorgen wij ervoor dat de klant één aanspreekpunt heeft.

Showroom

2014-10-15 10.29.27

indoor dak in de showroom

Pebble Green Systems heeft een showroom voor klanten die wat meer willen weten over duurzame energie zoals zonnepanelen, zonneboilers, zonne-collectoren of warmtepompen. Pebble Green Systems organiseert regelmatig open dagen om een keer te komen kijken wat voor u de mogelijkheden zijn omtrent duurzame energie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over duurzame energie afgestemd op uw situatie. Bent u benieuwd naar de kosten? Dan geven we vrijblijvende een offerte op maat af. Kijk voor meer informatie over de openingstijden en het adres op de contact pagina.

 

Producent

Pebble Green Systems heeft een eigen montagesysteem voor zonnepanelen. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Voor zowel hellende daken, platte daken of vrije veld opstellingen hebben we degelijke systemen die voldoen aan de NVN 7250 normen. Voor meer informatie over de montagesystemen kijkt u op de montage pagina.

2014-02-15 15.20.01

Service- en reparatie ruimte

Tevens ontwikkelen we omvormers in samenspraak met de producent van de omvormer. Hierdoor kunnen we alle wensen van de klanten verwerken in de omvormers om de klant zo optimaal van service te voorzien. We hebben een eigen service- en reparatie dienst zodat we bij de klant of in onze werkplaats omvormers door te kijken en te repareren indien nodig.

Door verschillende testopstellingen op het eigen dak proberen we zelf zo goed mogelijk te onderzoeken wat het beste is voor onze klanten. We hebben veel verschillende montagesystemen, merken zonnepanelen en typen omvormers op het dak liggen zodat wij de verschillen goed in kaart kunnen brengen.