Beoordeling 8.9 gebaseerd op 72 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Over ons

Van links naar rechts: Jayson, Kevin, John, Ineke, Bjorn, Leo, Jan, Judith, Remko en Martin.

We vertellen u graag wat meer over de mensen bij Pebble Green Systems. Het is immers prettig om te weten met wie je zaken doet.

Het team van Pebble Green Systems is gefascineerd door;

  • Duurzame energie
  • Mooie innovaties
  • Besparingen voor u als klant

Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Kortom wij leveren gegarandeerd een hoogwaardig systeem om ervoor te zorgen dat u jarenlang verzekerd bent van optimaal werkende zonnepanelen voor een zo hoog mogelijk rendement.

 

Gek op ons vak

Omdat we allemaal een beetje gek zijn van ons vak, zijn we altijd druk in de weer om innovaties op het eigen dak te testen. Zo onderzoeken we zoveel mogelijk producten in eigen huis. Dat doen we omdat we u als klant objectief over de best mogelijke oplossing willen adviseren. Daarnaast is het voor ons heel gemakkelijk om de verschillen duidelijk aan u uit te leggen. Wij vertellen u eenvoudig wat onze bevindingen zijn. Of u nu technisch bent of niet. Bij ons krijgt u een helder antwoord op al uw vragen zodat u precies weet wat u koopt.

 

Showroom

Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom. We kunnen u uitgebreid informeren over duurzame energie. Zonneboilers, zonnecollectoren, warmtepompen etc. Wij hebben alle expertise in huis om uw vragen te beantwoorden. Samen met u zoeken we dé oplossing voor uw duurzaamheidsvraagstuk.

 

Uitsluitend A-merk systemen

Bij Pebble Green Systems werken we uitsluitend met A-merk systemen. We beschikken over eigen montagesystemen en hebben een eigen service- en montagedienst. Wel zo handig als er ondanks onze zorgvuldige montage toch een probleem met uw duurzaamheidssysteem ontstaat. We helpen u snel en vakkundig. Uw vraag of probleem ruimen we dan ook zo snel mogelijk voor u uit de weg.

 

Waarom u bij Pebble Green Systems moet zijn?

Voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van uw duurzaamheidssysteem vindt u in Pebble Green Systems een betrouwbare partner waar de service ook na installatie gewoon doorgaat. Met onze diepgaande kennis en grote betrokkenheid zijn wij dé partner voor uw duurzaamheidsproject.

 

    

    

    

 

 

Het team van Pebble staat voor groen: elektriciteit opwekken (neus als stopcontact) met zonnepanelen (zonnebril) om de klanten geld te laten besparen (spaarvarken).