Het SunPower voordeel: de beste zonnetechnologie

Er bestaan vele verschillende soorten panelen. De SunPower® modules worden gekenmerkt door drie belangrijke factoren:
  • Het hoogste rendement
  • De grootste betrouwbaarheid
  • Een gegarandeerd prestatievermogen

De krachtigste zonnepanelen ter wereld

De hoogrenderende zonnepanelen van SunPower zijn de krachtigste ter wereld dankzij de exclusieve gepatenteerde technologie van de zonnecellen. U wint meer energie uit een kleinere oppervlakte waardoor uw installatiekosten lager liggen.De SunPower® zonnecellen zijn 50% efficiënter dan de conventionele cellen dankzij het silicium van uitstekende kwaliteit en de cellen met elektrisch contact achteraan (de gepatenteerde Maxeon technologie). Uw SunPower panelen vangen, zelfs bij lage lichtintensiteit, meer zonnestraling en een breder spectrum op.Vergeet niet: u heeft maar één dak en één kans om in uw dak te investeren! De panelen van SunPower onderscheiden zich door hun elegant design en passen zich perfect aan alle soorten daken aan. Uw huis is een dierbaar bezit en SunPower draagt er mee zorg voor.

Zonnepanelen met de hoogste efficiëntie

Zonnepanelen met de hoogste efficiëntie

 

Een veilige investering

Het rendement op uw investering wordt bepaald door de opgewekte energie, zoals gemeten door uw electriciteitsmeter. De SunPower zonnepanelen zijn de meest efficiënte ter wereld en wekken op korte en op lange termijn meer energie op. Onze modules worden vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande materialen en worden meermaals getest om een perfecte werking tijdens de levensduur van uw systeem te garanderen. De SunPower dubbele garantie van 25 jaar is uniek in de sector.


Meer dan 25 jaar ervaring & 25 jaar dubbele garantie

SunPower is een beursgenoteerde vennootschap, gesticht in 1985. SunPower heeft meer dan 25 jaar ervaring en investeert onophoudelijk in vernieuwing, onderzoek en ontwikkeling. SunPower bezit meer dan 180 geregistreerde octrooien. De langdurige financiële stabiliteit garandeert dat we er in de toekomst nog lang zullen zijn voor u.De dubbele garantie van 25 jaar zet een nieuwe standaard voor de sector. Door de eerste dubbele garantie van prestatievermogen en productgarantie voor 25 jaar aan te bieden, komt SunPower zijn beloftes na dat de panelen de beste zijn die u vandaag kunt kopen.

garantie 25 jaar

garantie 25 jaar

 

Garantie 25 jaar en opbrengst
Garantie 25 jaar en opbrengst

Meer opwekken met SunPower

SunPower zonnepanelen hebben meer opbrengst dan de conventionele panelen. Dit wordt gekenmerkt door een aantal belangrijke factoren:

  • Anti Reflecterend glas (3%).
  • Beter opwekking met diffuus licht en bij verschillende hellingshoeken (1%).
  • Geen last van LID (Light-Induced Degredation) (2%).
  • Hogere wattage dan conventionele panelen (0,5%).
  • Betere presaties met hogere temperaturen (2,5%).

Voordelen Sunpower

Voordelen Sunpower

 Waarom Pebble Green Systems?

Pebble Green Systems is SunPower Certified Partner en hiervoor voldoen we aan strenge
eisen, zoals een goedgekeurde constructiemethode. Daarnaast heeft Pebble eigen monteurs in dienst waardoor we de kwaliteit van de installaties nauwlettend kunnen bijhouden. Pebble levert bij voorkeur Sunpower kwaliteitspanelen of Japanse dunne film (Solar Frontier) in combinatie met ons assortiment van de beste omvormers die hierop worden afgestemd.

Bekijk hieronder hoe Sunpower zich onderscheidt van andere fabrikanten.

 

Ontdek wat u kunt besparen