Zonnepanelen

Zonnepanelen genereren zonne-energie. Het werkende deel van zonnepanelen zijn de zonnecellen. In de zonnecellen wordt de stralingsenergie van het (zon)licht omgezet in elektrische energie. Hierdoor kunt u deels voorzien in uw eigen energieverbruik.

Hoogwaardige kwaliteit

De kwaliteit van zonnepanelen heeft uiteraard veel invloed op het uiteindelijke rendement. Wij voeren zowel polykristallijne, monokristallijne en dunne film panelen en werken alleen met de beste merken en leveranciers. Onze zonnepanelen worden geleverd in combinatie met uitstekende kwaliteit omvormers en hoogwaardige maatwerk montagesystemen die wij zelf ontwikkelen. Wij leveren en installeren complete zonne-energie systemen, maar u kunt bij ons ook terecht voor losse onderdelen.

Onze Merken

Merken Zonnepanelen

Monitoring

Wifi monitoring is bij vrijwel alle systemen mogelijk. U kunt meer over de monitoring lezen in de
bijlage.

Vraag uw BTW terug

Als particulier kunt u nu ook uw BTW terugvragen op uw zonne-energie systeem. hoe dit moet kunt u in de bijlage lezen.

Teruggave BTW Pebble Green Systems

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Wat is Wp?

Wanneer je Wp schrijft, spreek je dit uit als Watt Peak. Het is de eenheid waarin vermogen van een paneel wordt uitgedrukt met licht instraling van 1000 watt bij temperatuur van 25°C. Elk paneel gaat meer Watts produceren als het kouder wordt en minder wanneer het warmer wordt.