Referenties Zonnepanelen

Duurzame Referenties

We hebben hieronder een aantal referenties in een kaart verwerkt. Kijk hieronder in de kaart waar we bij u in de buurt al een zonnepanelensysteem hebben gelegd. Wilt u zelf ook meer informatie over de situatie bij u thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Ervaringen klanten

Paludanus, Breda

Sinds kort hebben wij zonnepanelen in samenwerking met Pebble Green op ons dak laten installeren waar we erg tevreden over zijn. Dit begon met de intake waarin we door een medewerker zeer deskundig zijn voorgelicht en waarbij we stap voor stap tot een gedegen besluit zijn gekomen. Nadat de panelen waren geplaatst bleek dat we al gelijk met twee panelen verder konden uitbreiden. Ook met deze uitbreiding waren de medewerkers van Pebble Green zeer ondersteunend en hebben we nu een mooi afgewerkt zonnepanelen dak! Verder kregen we, om de btw terug te krijgen een zeer eenvoudig stappenplan mee, waardoor we letterlijk wisten hoe we de BTW konden terugvragen. Ook hierin merkte we dat Pebble Green door ondervinding en praktijkervaring precies wisten hoe we dit moesten doen. Dank je wel daarvoor.

Van de Sanden, Tilburg

Vandaag 12 febr 2015 zijn onze zonnepanelen geïnstalleerd,alles is perfect verlopen met goede monteurs die van aanpakken weten.
Alles netjes af gewerkt,wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en het zeker een aanrader om hier je zonnepanelen te kopen alles word goed uitgelegd en ze hebben een zeer goede bevestiging (met rvs beugel die gemonteerd word op een strook multiplex die eerst op het dak word geschroefd en niet zoals bij andere de haak achter de panlat slaan)waar andere nog wat van kunnen leren.
Ze geven niet voor niets lange tijd garantie op de constructie.Ook hoef je bij dit bedrijf geen aanbetaling te doen zoals bij andere bedrijven een kwestie van vertrouwen.
Pebble Green System bedankt voor alles

Brenders, Dongen

Het verhelpen van de storing met de schakelaar van de pv-verdeler verliep zeer netjes. We zijn over de opbrengst van onze installatie en over Pebble als installatiebedrijf zeer tevreden.

Van Laak, Berkel-Enschot 

“We zijn erg tevreden met het eindresultaat!”
“De monteurs hebben heel netjes gewerkt en zijn continue bezig geweest.”

Huitink, Zevenbergen

“De installatie is in gebruik. Bedankt aan de mannen die het hebben gelegd. Martin en Sander hebben mooi keurig werk geleverd.”

Drijgers, Scheveningen

“Het werk is uitstekend uitgevoerd, waarvoor mijn complimenten”

Huitink , Zevenbergen

“Op tijd en netjes gewerkt!”