Voordelig samen zonnepanelen inkopen

Met ‘groepsaankoop zonnepanelen’ bedoelen we bij Pebble Green Systems de collectieve inkoop van zonnepanelen. Dit komt neer op het kopen van zonnepanelen als groep consumenten zijnde. Dit houdt in dat onder andere burgers, corporaties, verenigingen, projectontwikkelaars en gemeenten bij ons kunnen aankloppen voor een zonnepanelen collectief. Middels een groepsaankoop van zonnepanelen kunt u dan gezamenlijk voordelig zonnepanelen aanschaffen. Zo wordt groene energie voor iedereen ineens heel haalbaar!

Groepsaankoop zonnepanelen: de voordelen

Wanneer u ervoor kiest om mee te doen aan een groepsaankoop van zonnepanelen, levert u een positieve bijdrage aan het milieu en u kiest ervoor om gezamenlijk geld te gaan besparen op uw energierekening. Kortom, een zonnepanelen collectief is een win-win situatie!

Zonnepanelen collectief van hoge kwaliteit

Wilt u hoog rendement maken met uw zonnepanelen groepsproject? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Wij voeren zowel polykristallijne als monokristallijnen zonnepanelen en dunne film panelen die ook goed presteren op schaduwrijke daken.

Kwaliteit staat bij Pebble Green Systems hoog in het vaandel. Wij leveren gratis advies op maat, ook voor een groepsaankoop van zonnepanelen, en verzorgen alles omtrent de montage en installatie van uw zonnepanelen. U kunt rekenen op korte levertijden; binnen 4 weken liggen de zonnepalen al op uw huurhuis of koopwoning. En uiteraard zijn er met eventuele projectontwikkelaars ook altijd afspraken te maken qua planning en installatie.

Doe mee met ons zonnecollectief!

Overweegt u om als groep collectief zonnepanelen te laten leggen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij beantwoorden met plezier eventuele vragen die u nog heeft over uw zonnecollectief. Ook kunnen wij u alles vertellen over de ervaringen met zonnepanelen van vereniging eigen huis.

Samen zonne-energie? Kies voor Pebble Green Systems uit Etten-Leur!

Meer weten?

Onze adviseurs zijn u met plezier van dienst!