Montagesysteem Zonnepanelen

Montagesystemen zijn de fundatie voor uw zonnepanelen. De kwaliteit van het montagesysteem is van grote invloed op de levensduur en het rendement op uw zonnepanelen. Ook worden garantieclaims vaak gebaseerd op de degelijkheid van de constructie en de montage van het systeem.

Kwaliteit

Pebble ontwerpt ieder montagesysteem met uiterste zorgvuldigheid. Het betreft een uniek systeem dat meer dan 2 keer zo sterk is. Voor een plat dak constructie heeft u hierdoor slechts de helft van het ballast gewicht nodig. Dit betekent dus minder belasting van uw dak.

Garantie

Zonnepanelen kennen een lange garantie periode, soms wel tot 20 jaar. De verwachte levensduur van de panelen ligt rond de 40 jaar. Om gedurende deze periode het optimale rendement uit uw systeem te halen is zeer stabiele montage een vereiste. Dus belangrijk voor uw opbrengst en voor eventuele garantie aanspraak op de panelen, Pebble geeft dan ook 25 jaar garantie op al haar montagesystemen.

Pebble Steep

Voor Hellende daken maken wij gebruik van het Pebble Steep montagesysteem. Dit is een geschroefd systeem wat gebruik maakt van een sterke watervaste underlayment strook van 80mm, 5mm RVS dakhaken en een constructieprofiel van 40x40mm. Download hier de datasheet van het Pebble Steep montagesysteem.

Pebble Flat

Voor platte daken wordt gebruik gemaakt van het Pebble Flat montagesysteem. Dit syteem werkt met een constructieprofiel van 40×40 mm en is vierkant koppelbaar. Hierdoor liggen alle panelen aan elkaar en is er ook minder ballast nodig dan bij losse systemen. Download hier de datasheet van het Pebble Flat montagesysteem.

Meer informatie over zonnepanelen?