Installatie SunPower MAX5-AC-420 in Roosendaal

,
MAX5-AC-420

Zonne-energiesysteem van 3.780 Wat pieks op een hellend dak in Roosendaal

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 9 stuks zonnepanelen van het type SunPower MAX5-AC-420 met een geïntegreerde Enphase micro omvormer.

MAX5-AC-420

Het SunPower zonnepaneel MAx5 AC Enphase integrated is een prachtig paneel met een piekvermogen van 420 Watt.
Dit paneel is ideaal voor het combineren van prestaties en uiterlijk. Het is duidelijk dat de SunPower-zonnepanelen de meeste energie leveren, dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen en de slimme technologie van Enphase, kunt u het meeste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren.
Bovendien bieden de hoogwaardige zonnepanelen van de SunPower MAX-serie en de micro omvormers van Enphase een lange levensduur tegen een goede prijs.

Envoy-S

Enphase ENVOY-S
De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

maart 9, 2022