Installatie SunPower P3-380-BLK in Oosterhout

,
SunPower P3-380

Zonne-energiesysteem van 9.880 Wat pieks op een plat dak in Oosterhout

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 26 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-met een paneelvermogen van 380Wp.

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonne-panelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.
SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Enphase Envoy S-Metererd

Enpahse Envoy S

De micro omvormers zitten direct onder het paneel. De Enphase communicatie gateway Envoy-S Standard stuurt productiegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoringen analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

maart 14, 2022