Installatie SunPower P3-380-BLK in Waalwijk

,
SunPower P3-380Wp

Zonne-energiesysteem van 3.040 Wattpiek op een hellend dak in Waalwijk

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 8 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een Enphase ENVOY-S omvormer.

SunPower P3-380Wp  SunPower P3-380Wp

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Enphase ENVOY-S omvormer.

Enphase systeem

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

maart 18, 2022