Installatie SunPower P3-380-BLK in Breda

,
SunPower P3-380Wp

Zonne-energiesysteem van 7.220 Wattpiek op een hellend en een plat dak in Breda

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 19 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een SolarEdge SE 7K 3fase omvormer.

SunPower P3-380Wp  SunPower P3-380Wp

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower P3-380Wp  SunPower P3-380Wp

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

SolarEdge omvormer

De SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Om het rendement te verhogen heeft SolarEdge power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. Speciale gevolg is een systeem dat een hoog rendement (>97%) heeft, minder ingewikkeld is, kosteneffectief en zeer betrouwbaar is.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

maart 29, 2022