Installatie SunPower P3-380-AC in Rijsbergen

,
SunPower P3-380

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 7.980 Wattpiek op een hellend dak in Rijsbergen

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 21 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-AC met een Enphase omvormer.

SunPower P3-380 Solar Construct Solar Construct

Solar Construct Nederland is de Nederlandse producent van het gelijknamige gepatenteerd PV-montagesysteem. Het Solar Construct Nederland dak-montagesysteem is ontstaan uit uitgebreide praktijkervaring en de ‘keep it simple’-filosofie. Solar Construct Nederland biedt dé oplossing om op een snelle en effectieve manier zonnepanelen op een dak te bevestigen. Het Solar Construct Nederland montagesysteem is ontwikkeld voor pannen-, bitumen-, staal- en golfplatendaken. De frames zijn gemaakt van duurzaam aluminium.

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Enphase Envoy-S Metered

Enphase Systeem Enphase Q-Relais Enphase EnvoyS

De micro omvormers zitten direct onder het paneel. De Enphase communicatie gateway Envoy-S Standard stuurt productiegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoringen analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

juni 9, 2022