Installatie SunPower MAX5 AC 420 WHT in Den Hout

,
MAX5 AC 420 WHT

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 7.560 Wattpiek op een plat dak in Den Hout

MAX5-420

Het SunPower zonnepaneel MAx5 AC Enphase integrated  is een prachtig paneel met een piekvermogen tot 420 Watt, met geïntegreerde Enphase micro omvormer.
De micro omvormers zitten direct onder het paneel.

Dit paneel is ideaal voor het combineren van prestaties en uiterlijk. Het is duidelijk dat de SunPower-zonnepanelen de meeste energie leveren. Dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen en de slimme technologie van Enphase, kunt u het meeste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren.

De Enphase communicatie gateway Envoy-S Standard stuurt productiegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoringen analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand.

Enphase Q-Relais Enphase EnvoyS

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

juni 13, 2022