Installatie SunPower P3-380Wp in Oosterhout

,

Uitbreiding van een zonne-energiesysteem met een vermogen van 11.400 Wattpiek op een hellend dak in Oosterhout

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 30 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een SolarEdge omvormer.

oplaadstation electrische auto

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

De zonnecellen in Sunpower panelen zijn zogenaamde back-contact cellen. Hierdoor zit er geen metaal meer op de voorkant van de cel waardoor enerzijds meer zonlicht opgevangen kan worden en anderzijds de levensduur en betrouwbaarheid van de cel aanzienlijk wordt vergroot. De reden dat de levensduur en betrouwbaarheid wordt vergroot ligt in het feit dat het traditionele geleidingsmetaal in de cel door uitzet- en krimpeffecten als gevolg van temperatuurswisseling, haarscheurtjes veroorzaken. Sunpower heeft geen metaal meer in de cel, waardoor dit effect ook niet kan optreden.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden. De garantie wordt door SunPower aan u als eindklant gegeven en is dus niet afhankelijk van de installateur. In het geval dat een geautoriseerde installateur zoals Pebble garantiewerkzaamheden verricht, ontvangt zij naast de benodigde panelen ook een vergoeding voor de werkzaamheden.

SolarEdge Optimizer SE-12.5K

SolarEdge

SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Om het rendement te verhogen heeft SolarEdge speciale power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. Gevolg is een systeem dat een hoog rendement (>97%) heeft, minder ingewikkeld is, kosteneffectief en zeer betrouwbaar is. SolarEdge streeft naar maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

 

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

juni 7, 2022