Installatie SunPower P3-380-BLK in Rijen

,
SunPower P3-380Wp

Zonne-energiesysteem van 6.080 Wattpiek in Rijen

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 16 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met Enphase Micro-Omvormer IQ7+.

Opbrengst prognose van het systeem op jaarbasis

prognose energie-opbrengst

Totale Watt pieks: 6.080
Opbrengst elektriciteit: ca. 5.168 kW/h
Opbrengst financieel: ca.1.292,00€ op jaarbasis
De opbrengstprognose is gebaseerd op de gemiddelde zon instraling per jaar ( van de afgelopen 25 jaar) op uw dak. De instraling is onderhevig aan natuurlijke schommelingen. Schaduwvorming van bomen, gebouwen, schoorstenen etc. verlaagt de opbrengst; de invloed hiervan is niet exact te berekenen.

SunPower P3-380Wp  voorbereiding plat dak

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonne-panelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

De gebruikte Enphase Micro-Omvormer IQ7+ hebben een paneelvermogen tussen de 295 Watt en 460 Watt. De micro omvormers zitten direct onder het paneel.

De Enphase Envoy S-Metererd

Envoy S Metered  Enphase EnvoyS

De Enphase communicatie gateway Envoy-S Standard stuurt productiegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoringen analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

april 13, 2022