Installatie SunPower P3-380-BLK in Den Hout

,
SunPower P3-380Wp

Zonne-energiesysteem van 5.320 Wattpiek op een hellend dak in Den Hout

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 14 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een Enphase IQ7+ Micro omvormer.

SunPower P3-380Wp  SunPower P3-380Wp

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonne-panelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.
SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Enphase verdeelkast 3 fase

Meterkast Enphase verdeelkast ENVOY-S Metered

Envoy-S metered: De Enphase communicatiegateway Envoy-S Metered™ stuurt zonne-energieproductie- en productiegegevens van het
Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoring- en analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs
op afstand. De opties voor productiemeting en verbruiksbewaking maken de Envoy-S hét platform voor totaal energiebeheer
en het kan worden gebruikt met de Enphase AC-Battery™.

In Enphase-installaties fungeert het meerfasige Q-relais (grid gestuurd relais) als een galvanisch ontkoppelingsapparaat. Dit is ontworpen voor driefasig of meerfasig gebruik en is voorzien van ingebouwde schakelaars. Tijdens gespecificeerde abnormale toestanden, ontkoppelt het Q-relais de Enphase-microomvormers van het wisselstroomnetwerk, en wanneer de spanning weer normaal is en de netfrequentie zich binnen het aanvaardbare bereik bevindt, verbindt het Q-relais de micro-omvormers weer met het wisselstroomnetwerk. Het Q-relais heeft ingebouwde detectiemogelijkheden die de gelijkstroominjectie kunnen detecteren die is vereist volgens de VDE V 0126-1-1-vereisten. Het Q-relais werkt samen met de Envoy-S om te voldoen aan de noodzaak tot het verbreken van de lijn- en neutraalgeleiders op basis van de netwerkvereisten.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

april 12, 2022