Installatie SunPower P3-380-BLK in Oosterhout

,
SunPower P3-380Wp

Zonne-energiesysteem van 4.560 Wattpiek op een hellend dak in Oosterhout

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 12 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een Enphase IQ7+ Micro omvormer.

SunPower P3-380Wp

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.
De zonnecellen in Sunpower panelen zijn zogenaamde back-contact cellen. Hierdoor zit er geen metaal meer op de voorkant van de cel waardoor enerzijds meer zonlicht opgevangen kan worden en anderzijds de levensduur en betrouwbaarheid van de cel aanzienlijk wordt vergroot. De reden dat de levensduur en betrouwbaarheid wordt vergroot ligt in het feit dat het traditionele geleidingsmetaal in de cel door uitzet- en krimpeffecten als gevolg van temperatuurswisseling, haarscheurtjes veroorzaken. Sunpower heeft geen metaal meer in de cel, waardoor dit effect ook niet kan optreden.

Enphase Omvormer

Enphase Meterkast Enphase Q-Relais

Enphase IQ7 biedt vermogensoptimalisatie op paneelniveau.

  • Lichtgewicht en eenvoudig.
  • Snellere installatie met verbeterde, lichtere tweedraads bekabeling
  • Hoogste efficientie in de EU van 96,5%
  • Geoptimaliseerd voor krachtige 60-cell en 72-cell modules
  • Geavanceerd onderhoud dankzij monitoring op paneel niveau.
  • Voldoet aan geavanceerde ondersteuning van het net, spanning en frequentie spanning en frequentie ride-through eisen.

Enphase ENVOY-S Metered

De Enphase communicatiegateway Envoy-S Metered™ stuurt zonne-energieproductie- en productiegegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoring- en analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand. De opties voor productiemeting en verbruiksbewaking maken de Envoy-S hét platform voor totaal energiebeheer en het kan worden gebruikt met de Enphase AC-Battery™.

Enphase EnvoyS

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

april 22, 2022