Installatie SunPower P3-380-BLK in Oosteind

SunPower P3-380-BLK

Zonne-energiesysteem van 19.760 Wattpiek op hellend daken in Oosteind

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 52 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een SolarEdge omvormer.

SunPower P3-380-BLK  SunPower P3-380-BLK

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Solar Edge SE16K

SolarEdge SE16K omvormer

SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Om het rendement te verhogen heeft SolarEdge power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. Speciale gevolg is een systeem dat een hoog rendement heeft (>97%), minder ingewikkeld is, kosteneffectief en zeer betrouwbaar is.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

april 20, 2022