Installatie SunPower P3-410-COM in Oud Gastel

,
SunPower P3-410-COM

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 11.480 Wattpiek in een veld opstelling in Oud Gastel

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 28 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-410-COM met een Enphase IQ7X Micro omvormers.

voorbereiding P3-410-COM   SunPower P3-410-COM

Prognose van het systeem (op jaarbasis)

CO₂ reductie: 2223 kg
Verwachtte opbrengst: ca. 9537 kWh
Financiële besparing: ca. 2.861,10 €

De opbrengstprognose is gebaseerd op de gemiddelde zon instraling per jaar ( van de afgelopen 25 jaar) op uw dak. De instraling is onderhevig aan natuurlijke schommelingen. Schaduwvorming van bomen, gebouwen, schoorstenen etc. verlaagt de opbrengst; de invloed hiervan is niet exact te berekenen.

Enphase ENVOY-S Metered en Enphase IQ-Relais 3-fase

Enphase IQ7X Enphase Q-Relais

De Enphase communicatiegateway Envoy-S Metered™ stuurt zonne-energieproductie- en productiegegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoring- en analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand. De opties voor productiemeting en verbruiksbewaking maken de Envoy-S hét platform voor totaal energiebeheer en het kan worden gebruikt met de Enphase AC-Battery™.

In Enphase-installaties fungeert het meerfasige Q-relais (grid gestuurd relais) als een galvanisch ontkoppelingsapparaat. Dit is ontworpen voor driefasig of meerfasig gebruik en is voorzien van ingebouwde schakelaars. Tijdens gespecificeerde abnormale toestanden, ontkoppelt het Q-relais de Enphase-microomvormers van het wisselstroomnetwerk, en wanneer de spanning weer normaal is en de netfrequentie zich
binnen het aanvaardbare bereik bevindt, verbindt het Q-relais de micro-omvormers weer met het wisselstroomnetwerk.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

 

 

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

april 25, 2022