Installatie SunPower P3-380-BLK in Oosterhout

,
SunPower P3-380-BLK

Zonne-energiesysteem van 3.800 Wattpiek op een hellend dak in Oosterhout

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 10 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een SolarEdge omvormer.

Solar Construct  SunPower P3-380-BLK

Het Solar Construct Nederland dak-montagesysteem is ontstaan uit uitgebreide praktijkervaring en de ‘keep it simple’ folosofie. Solar Construct Nederland biedt dé oplossing om op een snelle en effectieve manier, zonnepanelen op uw dak te bevestigen. Het montagesysteem is ontwikkeld voor pannen-, bitumen-, staal- en golfplaatdaken.

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Solar Edge

Bij deze installatie maakten we gebruik van de SolarEdge inverter SE-3680 HD wave.

SolarEdge 3.680HD

SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Om dit rendement te verhogen heeft SolarEdge speciale power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. Gevolg is een systeem dat een hoog rendement (>97%) heeft, minder ingewikkeld is, kosteneffectief en zeer betrouwbaar is.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

april 18, 2022