Installatie SunPower MAX6-AC-430Wp in Oosterhout

,
MAX6-AC-430 Wp

Zonne-energiesysteem van 5.160 Wattpiek op een hellend dak in Oosterhout

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 12 stuks zonnepanelen van het type SunPower MAX6-435 met een Enphase ENVOY-S omvormer.

Hellend dak Oosterhout

Meer stroomopbrengst tijdens de levensduur

Ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement, uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ‘s ochtends, ‘s avonds en op bewolkte dagen.

Betrouwbaarheid zonder concessies

Ontworpen om in alle weersomstandigheden optimaal te presteren, met breukbestendige cellen en sterkere verbindingen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie. Dankzij de micro-omvormer van elk paneel werken de panelen onafhankelijk van elkaar om de impact van schaduw te verminderen en de prestaties van de installatie te verbeteren.

Superieure duurzaamheid

Schone onderdelen, verantwoorde productie en panelen die 40 jaar lang meegaan, maken SunPower Maxeon-panelen de duurzaamste keuze in zonne-energie.

Enphase ENVOY-S Metered

ENVOY-S
De Enphase communcatiegateway Envoy-S Metered stuurt zone-energieproductie- en productiegegevens van het Enpase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoren- en  analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand. De opties voor productiemeting en verbruiksbewaking maken de envoy-S hét platform voor totaal energiebeheer en het kan gebruikt worden met de Enpahse AC-Battery.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

maart 29, 2022