Installatie SunPower MAX5-AC-420 in Teteringen

,
MAX5-AC-420

Zonne-energiesysteem van 4.200 Wattpiek op een hellend dak in Teteringen

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 10 stuks zonnepanelen van het type SunPower MAX5-AC-420 met een geïntegreerde Enphase micro omvormer.

MAX5-AC-420

De zonnecellen in Sunpower panelen zijn zogenaamde back-contact cellen. Hierdoor zit er geen metaal meer op de voorkant van de cel waardoor enerzijds meer zonlicht opgevangen kan worden en anderzijds de levensduur en betrouwbaarheid van de cel aanzienlijk wordt vergroot. De reden dat de levensduur en betrouwbaarheid wordt vergroot ligt in het feit dat het traditionele geleidingsmetaal in de cel door uitzet- en krimpeffecten als gevolg van temperatuurswisseling, haarscheurtjes veroorzaken. SunPower heeft geen metaal meer in de cel, waardoor dit effect ook niet kan optreden.

Enphase

Enphase

Het nieuwe Sunpower MAX5 paneel word standaard uitgerust met een Enphase micro-omvormer (IQ 7A).Enphase is marktleider op het gebied van micro-omvormer technologie binnen de zonne-energie branche. Enphase wordt gekenmerkt door het optimale rendement, de hoge betrouwbaarheid en de flexibiliteit in installatiemogelijkheden. De uitgebreide moitorings mogelijkheden voor zowel installateur als consument maken Enphase tot een zeer compleet product. De standaard
garantie op de micro-omvormer is maar liefst 25 jaar.

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

april 1, 2022