Installatie SunPower P3-380Wp in Etten-Leur

,
SunPower P3-380Wp

Zonne-energiesysteem van 5.320 Wattpiek op een plat dak in Etten-Leur

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 14 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK – SE-3680 met een SolarEdge omvormer.

P3-380Wp

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonne-panelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

De reden dat de levensduur en betrouwbaarheid van deze panelen wordt vergroot ligt in het feit dat het traditionele geleidingsmetaal in zonnecellen cel door uitzet- en krimpeffecten als gevolg van termperatuurswisseling, haarscheurtjes veroorzaken. SunPower heeft geen metaal meer in de cel, waardoor dit effect ook niet kan optreden.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Klik hier voor uitgebreide informatie over dit paneel

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

april 4, 2022