Installatie SunPower P3-380-Wp in Klein Zundert

,
SunPower P3-380

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 10.260 Wattpiek op een hellend dak in Klein Zundert

SunPower P3-380 Solar Construct

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 27 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380Wp met een Enphase omvormer systeem.

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Enphase-systeem  omvormer

Enphase IQ7 Enphase Q-Relais

In Enphase-installaties fungeert het meerfasige Q-relais (grid gestuurd relais) als een galvanisch ontkoppelingsapparaat. Dit is ontworpen voor driefasig of meerfasig gebruik en is voorzien van ingebouwde schakelaars. Tijdens gespecificeerde abnormale toestanden, ontkoppelt het Q-relais de Enphase-microomvormers van het wisselstroomnetwerk, en wanneer de spanning weer normaal is en de netfrequentie zich binnen het aanvaardbare bereik bevindt, verbindt het Q-relais de micro-omvormers weer met het wisselstroomnetwerk. Het Q-relais heeft ingebouwde detectiemogelijkheden die de gelijkstroominjectie kunnen detecteren die is vereist volgens de VDE V 0126-1-1-vereisten. Het Q-relais werkt samen met de Envoy-S om te voldoen aan de noodzaak tot het verbreken van de lijn- en neutraalgeleiders op basis van de netwerkvereisten.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

juni 14, 2022