Installatie SunPower P3-380-BLK in Breda

,
SunPower P3-380Wp

Zonne-energiesysteem van 2.660 Wat pieks op een hellend dak in Breda

SunPower P3-380Wp front  SunPower P3-380Wp zij  SunPower P3-380Wp

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 9 zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een SolarEdge omvormer.
Klik hier voor uitgebreide informatie over dit paneel

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonne-panelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.
SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

SolarEdge inverter SE-3000 HD wave

Solar Edge

SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Om het rendement te verhogen heeft SolarEdge speciale power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. Gevolg is een systeem dat een hoog rendement (>97%) heeft, minder ingewikkeld is, kosteneffectief en zeer betrouwbaar is. SolarEdge streeft naar maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze omvormer.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

maart 7, 2022