Installatie 7 SunPower zonnepanelen Breda

, ,
installatie zonnepanelen

Installatie Sunpower Max5-410 Wp zonnepanelen in Breda

Pebble Green Systems plaaste zonnepanelen bij 2 partijen in Breda. Zo konden deze buren kosten besparen bij opname of plaatsing.

De nieuw SunPower Maxeon 5-410 Wp AC module combineert de hoogste efficiëntie , duurzaamheid en garantie die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Dit resulteert in meer energie en besparingen op de lange termijn.

Enphase micro-omvormer

Het Max5 paneel wordt standaard uitgerust met een Enphase micro-omvormer. Enphase is marktleider op het gebied van micro-omvormer technologie binnen de zonne-energie branche. Enphase wordt gekenmerkt door het optimale rendement, de hoge betrouwbaarheid en de flexibiliteit in installatiemogelijkheden. De uitgebreide monitorings mogelijkheden voor zowel installateur als consument maken Enphase tot een zeer compleet product. De standaard garantie op de micro-omvormer is maar liefst 25 jaar.

 

Sunpower Max5 panelen

Pebble Green System plaatste deze SunPower Max5 panelen

Enphase micro-omvormer (IQ 7A)

Enphase micro-omvormer (IQ 7A) voor een optimaal rendement

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.