SunPower Maxeon 5ac – 410 Wp zonnepanelen op een schuur

SunPower Max5 zonnepanelen

Pebble Green Systems plaatst 12 MAX5 zonnepanelen op een hellend dak in Wagenberg

Het SunPower zonnepaneel MAX5 AC Enphase integrated  is een prachtig paneel met een piekvermogen van 375 – 415 Watt, optioneel met geïntegreerde Enphase micro omvormer.
Dit paneel is ideaal voor het combineren van prestaties en uiterlijk. Het is duidelijk dat de SunPower-zonnepanelen de meeste energie leveren, dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen en de slimme technologie van Enphase, kunt u het meeste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren.

Een lange levensduur en een hoge opbrengst per vierkante meter

De hoogwaardige zonnepanelen van de SunPower MAX-serie en de micro omvormers van Enphase bieden een lange levensduur en een hoge opbrengst per vierkante meter.
De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Binnen in de woning is geen omvormer meer nodig. Alle benodigde componenten passen in een groepenkast die in de meterkast bij de bestaande groepenkast geplaatst wordt.

Grafiek vermogen

De panelen op deze schuur tonen vanaf dag 1 een optimaal vermogen.

Kan uw dakruimte efficiënter gebruikt worden?

Neem contact met op met Pebble Green Systems voor meer informatie over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , , , , , ,

Gepubliceerd op

oktober 26, 2021