Duurzaam Oosterhout week

De gemeente Oosterhout heeft in samenwerking met Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) een mobiel tiny house laten maken. Dit duurzaamheidshuisje is bedoeld om inwoners van Oosterhout te informeren over de mogelijkheid van onder andere zonnepanelen. Het wordt geopend op zaterdag 9 oktober 2021. Wethouder Dees Melsen doet de onthulling als start van de beurs die plaatsvindt in de foyer van De Bussel, Basiliekplein in Oosterhout.

Zonnepanelen

Het Amerikaanse SunPower stelde voor dit project 4 zonnepanelen beschikbaar van het type Maxeon 5. Deze panelen hebben maar liefst een vermogen van 410 Wp! Standaard is dit paneel voorzien van een micro-omvormer. Elk paneel maakt dus al direct op het dak wisselstroom.

Pebble Green Systems heeft de installatie verzorgd.

Pebble Green Systems installeert al 7 jaar zonnepanelen in de gemeente Oosterhout op allerlei soorten daken van zowel particulieren als bedrijven.

Wilt u meer van weten over wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen, kom dan zaterdag naar De Bussel in Oosterhout naar de stand van Pebble en laat u verder informeren naar de mogelijkheden voor uw dak.

meer informatie