SunPower zonnepanelen leveren top kwaliteit. Daarom werken wij bij Pebble Green Systems graag met deze zonnepanelen. Wat ze leveren aan energie is goed en de garantie staat voor 25 jaar. We laten je graag een voorbeeld zien van wat een installatie van 8 zonnepanelen levert op een normale dag.

 

SunPower zonnepaneel
Met deze installatie van 8 zonnepanelen van SunPower MAX3-395Wp in Etten-Leur wordt op jaarbasis bijna 3.000 kWh opgewekt. In geld uitgedrukt is dit een besparing van ruim € 625.
De constructie betreft een schans van tweemaal vier rijen in een portrait stand. Op deze wijze kan de grootste opbrengst gerealiseerd worden.
image.png
Alle panelen zijn voorzien van optimizers. Dit apparaatje is gemonteerd aan het profiel van het frame onder het zonnepaneel. Hierdoor heeft elk paneel zijn eigen opbrengst.
image.png
Via de monitoring is te volgen hoe elk paneel afzonderlijk presteert. Om 14u hebben de panelen deze dag tezamen al 9,71 kWh opgewekt.
image.png
De omvormer is van het Amerikaanse SolarEdge. Het zwarte kastje onder de omvormer is de werkschakelaar, waarmee de omvormer in één handeling stroomloos gemaakt wordt.