Het conventionele wordt uitzonderlijk

In de maand april plaatsten wij meer dan 159 SunPower Performance 3 panelen.

De SunPower Performance 3 AC-module combineert volledig zwarte shinglecellen met ‘s werelds meest geavanceerde omvormer-technologie.
Het resultaat is een elegante
oplossing die past op elk dak.

SunPower-P3-AC

SunPower Performance-panelen worden ondersteund door een toonaangevende garantie en een verwachte gebruiksduur van 35 jaar. Deze panelen zijn ontworpen op basis van conventionele front-contactcellen. In combinatie met 35 jaar expertise in materialen, ontwerp en productie kan u rekenen op een uiterst betrouwbaar zonnepaneel met onvergelijkbare opbrengsten.

 

Duurzaamheid die leidt tot meer energie

SunPower Performance 3-panelen zijn uitermate goed bestand tegen de belasting van omgevingsfactoren zoals schaduwvorming, dagelijkse temperatuurschommelingen en een hoge vochtigheid, en leveren tot wel 7% meer stroom op hetzelfde oppervlak gedurende 25 jaar in vergelijking met conventionele mono PERC-panelen.

 

Bewezen innovatief leiderschap

SunPower Performance-panelen zijn de meest toegepaste shinglecelpanelen in de branche — innovatie die wordt beschermd door een voortdurend groeiend aantal wereldwijde patenten.

 

Een beter product. Een betere garantie.

Elk SunPower Performance-paneel wordt geproduceerd in de wetenschap dat het jarenlang gegarandeerd meer energie opwekt — en 25 jaar lang wordt
ondersteund door SunPower’s Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen.

  • Gegarandeerd minimumuitgangsvermogen in jaar 1 –> 98,0%
  • Maximale jaarlijkse degradatie –> 0,45%
  • Gegarandeerd minimumuitgangsvermogen in jaar 25 –> 87,2

 

In de fabriek geïntegreerde micro-omvormer

Enphase IQ7a omvormer

  • Geïntegreerde AC-module
  • 25-jaar beperkte productgarantie gedekt door Enphase
  • Ontworpen door Enphase voor SunPower AC-modules

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.