Installatie SunPower P3-410-BLK in Etten-Leur

, ,
SunPower P3-410-COM

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 40.180 Wattpiek op een plat dak in Etten-Leur

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 98 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een SolarEdge omvormer.

SunPower P3-410-COM opbouw  SunPower P3-410-COM opbouw  SunPower P3-410-COM  SunPower P3-410-COM

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

SolarEdge inverter SE-7K

electra  SolarEdge

SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Om het rendement te verhogen heeft SolarEdge speciale power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. Gevolg is een systeem dat een hoog rendement (>97%) heeft, minder ingewikkeld is, kosteneffectief en zeer betrouwbaar is. SolarEdge streeft naar maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

mei 24, 2022