Installatie SunPower P3-380-BLK in Oosterhout

,
SunPower P3-380

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 3.800 Wattpiek op een hellend dak in Oosterhout

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 10 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met Enphase IQ7+ Micro omvormers

SunPower P3-380

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Enphase ENVOY-S Metered

ENVOY-S Metered

De Enphase communicatiegateway Envoy-S Metered™ stuurt zonne-energieproductie- en productiegegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoring- en analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand. De opties voor productiemeting en verbruiksbewaking maken de Envoy-S hét platform voor totaal energiebeheer en het kan worden gebruikt met de Enphase AC-Battery™.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

mei 23, 2022