Installatie 12 SunPower zonnepanelen P3-380 in Etten-Leur

,
Installatie op plat en hellend dak

Installatie van de krachtigste zonnepanelen ter wereld

De hoogrenderende zonnepanelen van SunPower zijn de krachtigste ter wereld dankzij de exclusieve gepatenteerde technologie van de zonnecellen. U wint meer energie uit een kleinere oppervlakte waardoor uw installatiekosten lager liggen.

Hogere opbrengst dan conventionele panelen

Sunpower panelen zijn minder gevoelig voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. De beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

Installatie SunPower P3-380Wp

Het complete zonne-energiesysteem van 4.560 Wp gecombineerd op een plat en hellende dak omvat bij deze installatie 12 stuks volledig zwarte SunPower P3 380Wp panelen met een Enphase IQ7+ Micro omvormer.

De Enphase communicatiegateway Envoy-S Standard™ stuurt productiegegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten™ monitoringen analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer. Zelfs op afstand.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

december 15, 2021