Pebble plaatst 10 SunPower Max3-400 zonnepanelen in Breda

, ,
Pebble zonnepanelen Breda

Zonnepanelen van SunPower

In Breda plaatsten we 10 SunPower zonnepanelen van het type Max3-400 op een hellend dak, op de dakkapel en op de uitbouw van één woning voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte.

De zonnecellen in de SunPower panelen zijn zogenaamde back-contact cellen. Hierdoor zit er geen metaal meer op de voorkant van de cel waardoor enerzijds meer zonlicht opgevangen kan worden en anderzijds de levensduur en betrouwbaarheid van de cel aanzienlijk wordt vergroot.

De omvormer die bij deze zonnepanelen past

De SolarEdge omvormer Se3K-RWB heeft een maximaal AC-vermogen van 3.000 Watt. D

Pebble SolarEdge omvormer

De SolarEdge omvormer past mooi onder het schuine dak op zolder.

Deze omvormers zijn ontworpen voor het behalen van een zo hoog mogelijk rendement. Zo heeft u een systeem dat met een hoog rendement (>97%) minder ingewikkeld, kosteneffectief en zeer betrouwbaar. De optimizers die hier bij passen helpen in het geval van schaduw tot 25% meer opbrengst.

Pebble Green Systems verzorgt uw gehele plaatsing. De plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

november 22, 2021