Op zaterdag 15 juni wordt op Sportpark de Fendert in Fijnaart de 14e editie van het Internationaal Toernooi Voor Lagere Elftallen (ITVLE 2019) georganiseerd. Pebble Green Systems draagt de voetbalvereniging een warm hart toe en is topsponsor tijdens dit toernooi.

Naast sportief plezier zal er tijdens dit toernooi ook een “warme handdruk” worden gegeven aan goede doelen. Dit jaar zal het toernooi voornamelijk in het teken staan van Instituut Verbeeten.

Instituut Verbeeten levert al meer dan 65 jaar zorg op het gebied van radiotherapie (bestraling van doorgaans kwaadaardige aandoeningen) en nucleaire geneeskunde (onderzoek en behandeling met behulp van radioactieve stoffen). Men is continue bezig met onderzoek naar betere en menswaardige manieren om kanker te behandelen. Dit soort onderzoeken wordt helaas niet gefinancierd vanuit de reguliere middelen.

De Verbeeten Challenge is een evenement dan mensen sportief uitdaagt om zoveel mogelijk geld op te halen voor beter onderzoek naar kanker (voor meer informatie klik hier).

 Pebble Green Systems wenst de organisatie en de deelnemers van het toernooi heel veel succes toe.