Offerte voor zonnepanelen

Overweegt u om zonnepanelen te plaatsen? Dan is het tijd om eens verschillende zonnepanelen offertes te vergelijken. Een zonnepanelen offerte van Pebble Green Systems geeft u snel inzicht in de prijs en services die u van ons kunt verwachten. Het is mogelijk om de prijs van verschillende type zonnepanelen naast elkaar te leggen in de zonnepanelen offerte en uiteraard zorgen wij voor een goed advies als het gaat om de plaatsing en installatie, op basis van de mogelijkheden bij u op het dak.

Bij Pebble Green Systems kunt u eenvoudig in een paar stappen een offerte voor zonnepanelen aanvragen. U hoeft alleen een snel contact formulier in te vullen op de offerte aanvraag pagina en onze adviseur belt u om alles met u af te stellen. Wanneer u een offerte voor zonnepanelen bij ons heeft aangevraagd, zullen we vervolgens samen  opbrengst en de terugverdientijd van de zonnepanelen berekenen.

Welke informatie hebben we nodig voor uw zonnepanelen offerte?

Belangrijke informatie voor de zonnepanelen offerte zal telefonisch met u besproken worden, zoals hoeveel stroom u het afgelopen jaar heeft verbruikt, informatie over uw dak en uw postcode gebied. Op basis van dat laatste kunnen we berekenen hoeveel zoninstraling u kunt verwachten, wel zo handig voor de rendementsberekening. U hoeft het nu nog niet direct door te geven, maar zou u zo vriendelijk willen zijn om deze gegevens eens op te zoeken? Dan nemen wij het mee in de proefberekening en verdere informatie die u van ons ontvangt. Wel zo makkelijk toch?

Wanneer u een offerte voor zonnepanelen bij ons aanvraagt zult u de vraag krijgen of u de zonnepanelen wilt laten plaatsen op een hellend of een plat dak. Zonnepanelen plaatsen op een hellend dak gaat namelijk middels een andere procedure dan het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Op platte daken moeten we bijvoorbeeld de panelen schuin neerleggen en de constructie verzwaren met  ballast. Bekijk eens onze voorbeeldprojecten om hier een indruk van te krijgen. Heeft u voorkeur voor een bepaald type zonnepaneel? Ook dit nemen we mee in de zonnepanelen offerte. Bekijk gerust eens alle verschillende A-merken die we leveren.

Zonnepanelen offerte aanvragen?

Bij Pebble Green Systems is het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend en u bent nergens toe verplicht. Het geeft u een goed inzicht in uw eigen situatie en de voordelen die zonnepanelen u kunnen bieden als het gaat om energiebesparing. Bedenk ook dat de zonnepanelen prijs op zichzelf niet alles zegt; het gaat ook om kwaliteit en duurzaamheid van de producten, want in tegenstelling tot veel andere apparaten zijn kunnen de betere zonnepanelen wel 25 tot 40 jaar meegaan. Veelal heeft u de investering na een aantal jaar terug verdient en daarna levert het u jaarlijks een flinke lastenverlaging op.

Tevens heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Hij/zij zal tijdens het bespreken van de zonnepanelen-offerte ook de subsidie en financieringsmogelijkheden met u doornemen. Indien wenselijk kunnen wij u bovendien na de aankoop gratis begeleiden bij uw belastingaangifte, zodat alles omtrent uw inverstering en de BTW goed geregeld wordt.  Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ontzorgen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op voor een zonnepanelen offerte  op maat.

Vraag nu een offerte aan