De zon schijnt. Heerlijk om die stralen op je lijf te voelen. Was het maar altijd zomer. Wil je altijd zon dan moet je niet in Nederland wonen.  Vind je het hier wel prima, maar wil je wel dat je zowel in de zomer als in de winter het lekker warm hebt, denk dan eens aan infrarood verwarming. The heat is on.

Energie voor tien

We leven in een tijd waarin milieu en duurzaamheid aan de orde van de dag zijn. Met zijn allen hebben we energie voor tien, maar onze aarde kan met zijn fossiele brandstoffen ons niet tot in het oneindige voorzien van energie. Het gebruik van de natuurlijke elementen zoals wind en zon worden reeds gebruikt en zijn nog volop in ontwikkeling. Zo zijn zonnepanelen een hot item. Het is een investering, maar hun ideaal trekt veel mensen over de streep. Een goede toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen enzoverder.

Met het oog op de winter

Met het oog op de toekomst, maar zelfs met het oog op de komende winter, is het mogelijk ook op kleine schaal bij te dragen aan het milieu. Goed voor het milieu wil niet zeggen dat het niet aangenaam kan en mag zijn voor de mens. Nu schijnt de zon nog regelmatig, maar straks zit je weer achter je bureau te blauwbekken omdat de verwarming niet optimaal functioneert. Het is lekker om in je kantoor te komen en snel de warmte te voelen. Dit wilde Pedro, de eigenaar van De Hypotheekshop in Roosendaalook.

Infrarood verwarming alsof de zon schijnt

Pedro’s interesse was gewekt tijdens een presentatie van Leo van Pebble Green Systemsover infrarood verwarming. Leo heeft een doel, namelijk het bedenken van andere oplossingen voor het verkrijgen van energie. Zonnepanelen daar weet Leo alles van. Daarnaast is hij specialist in infrarood verwarming. Samen met klanten bedenkt Leo voor iedere ruimte de beste oplossing. Pedro’s wens aan Leo was een warmte systeem achter zijn bureau te krijgen waar hij binnen een kwartier al warmte als van de zon zou voelen.

Wel passie, geen warmte

Door zijn werk behoort Pedro tot de groep stilzittende mensen. Met passie voorziet hij mensen die binnen lopen gevraagd en ongevraagd van onafhankelijk advies. Die passie zorgt wel voor tevreden klanten maar nog niet voor genoeg warmte.  Op aanraden van Leo heeft Pedro in zijn Hypotheekshop in Roosendaal een ecosun heaterlaten plaatsen in zijn pand. Met infrarood kun je door de middengolf stralen plaatsgebonden verwarmen en in de overige ruimtes de omgevingstemperatuur in stand houden.

The Heat is on

Iedereen is van harte welkom bij Pedro om te komen beleven wat hij iedere dag mag ervaren. De warmte op zijn rug geeft hem het gevoel dat altijd de zon schijnt ook al is het buiten slecht weer. The heat is on.