Bij de familie van Dijk leverde Pebble Green Systems in 2016 een 17-tal zonnepanelen met Sofar 3000 TLM Dual Tracker omvormer. Tevreden kijken ze terug op onze werkwijze, zoals zij ons vertelden tijdens een interview dat recent plaats vond.

De heer van Dijk: ‘Al in het aankoopproces hadden we een klik met het team van Pebble Green Systems. Het hoge kennisniveau, de wijze van advies en het persoonlijke contact maakten ons snel duidelijk dat Pebble dé juiste partij was voor het leveren van onze zonnepanelen. Daarnaast zijn we ook uitermate tevreden over de levering, de montage en de complete afwerking van het geheel.’

Samen met de familie van Dijk monitoren we bij Pebble de besparingen die de zonnepanelen hebben gerealiseerd. Ook dat geeft reden tot tevredenheid. De jaarlijkse opbrengst van de zonnepanelen bedraagt 2023 kWh, een besparing van maar liefst € 424,83 aan energiekosten per jaar. De heer van Dijk is van mening dat een ieder zonnepanelen zou moeten installeren om bij te dragen aan een beter milieu.