Installatie SunPower MAX5 AC-420-WHT in Ulvenhout

,
SunPower MAX5

SunPower MAX5 AC-420-WHT

Het SunPower zonnepaneel MAx5 AC Enphase integrated is een prachtig paneel met een piekvermogen tot – 420 Watt, met geïntegreerde Enphase micro omvormer.
Dit paneel is ideaal voor het combineren van prestaties en uiterlijk. Dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen en de slimme technologie van Enphase, kunt u het meeste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren.
Bovendien bieden de hoogwaardige zonnepanelen van de SunPower MAX-serie en de micro omvormers van Enphase een lange levensduur tegen een goede prijs.

Envoy Systeem
De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

februari 17, 2022