Installatie SunPower P3-380-BLK zonnepanelen in Oosterhout

,
Installatie team

Hoogste Rendement

SunPower panelen zijn ‘s werelds hoogst renderende en de meest duurzame panelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze ongevoeliger zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn. Op dit hellende dak installeerden wij SunPower P3-380-BLK

Installatie hellend dak in oosterhout   SolarEdge-inverter

Bij deze installatie maakten we gebruik van de SolarEdge inverter SE-3000 HD wave.

SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Om dit rendement te verhogen heeft SolarEdge speciale power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. Gevolg is een systeem dat een hoog rendement (>97%) heeft, minder ingewikkeld is, kosteneffectief en zeer betrouwbaar is.

Pebble Green Systems verzorgt uw gehele plaatsing. De plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

januari 4, 2022