Installatie SunPower P3-380-BLK in Rucphen

,
SunPower P3-380BLK

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 6.460 Wattpiek op een plat dak in Rucphen

SunPower P3-380BLK

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 17 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380-BLK met een Enphase omvormer.

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn. De zonnecellen in Sunpower panelen zijn zogenaamde back-contact cellen. Hierdoor zit er geen metaal meer op de voorkant van de cel waardoor enerzijds meer zonlicht opgevangen kan worden en anderzijds de levensduur en betrouwbaarheid van de cel aanzienlijk wordt vergroot. De reden dat de levensduur en betrouwbaarheid wordt vergroot ligt in het feit dat het traditionele geleidingsmetaal in de cel door uitzet- en krimpeffecten als gevolg van temperatuurswisseling, haarscheurtjes veroorzaken. Sunpower heeft geen metaal meer in de cel, waardoor dit effect ook niet kan optreden.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Enphase micro omvormer   Enphase Q-Relais

De micro omvormers zitten direct onder het paneel
De Enphase communicatie gateway Envoy-S Standard stuurt productiegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoringen analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand.

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems.
Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

juni 16, 2022