Installatie SunPower P3-380-BLK in Oosterhout

,
SunPower P3-380Wp

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 3.800 Wattpiek op een hellend dak in Oosterhout

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 10 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380Wp met een SolarEdge omvormer.

SunPower P3-380Wp  SunPower P3-380Wp

SunPower panelen zijn hoog renderende en de meest duurzame zonnepanelen. SunPower panelen zitten compleet anders in elkaar waardoor ze minder gevoelig zijn voor schaduw, vervuiling en vermogensverlies over tijd. Kortom: de beste garantie voor een hoog rendement op lange termijn.

SunPower onderscheidt zich van andere aanbieders van zonnepanelen door haar goede garantievoorwaarden.

Enphase ENVOY-S Metered

ENVOY-S Metered

De micro omvormers zitten direct onder het paneel.
De Enphase communicatie gateway Envoy-S Standard stuurt productiegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoringen analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand.

De Envoy-S is het brein achter de energieoplossing voor thuis van Enphase. Tussen het verzamelen van real-time gegevens van uw micro-omvormers en het op afstand versturen van updates naar deze omvormers door, zorgt de Envoy ervoor dat uw volledige PV-systeem continu blijft communiceren.

 

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , , , ,

Gepubliceerd op

juli 8, 2022