Installatie SunPower MAX6 AC 430 WHT in Tilburg

,
SunPower MAX6

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 2.580 Wattpiek op een hellend dak in Tilburg

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 9 stuks zonnepanelen van het type SunPower MAX6-430 met een Enphase ENVOY-S omvormer.

Dit paneel is ideaal voor het combineren van prestaties en uiterlijk. Het is duidelijk dat de SunPower-zonnepanelen de meeste energie leveren. Dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen en de slimme technologie van Enphase, kunt u het meeste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren.

Meer stroomopbrengst tijdens de levensduur.

De zonnecellen in Sunpower panelen zijn zogenaamde back-contact cellen. Hierdoor zit er geen metaal meer op de voorkant van de cel waardoor enerzijds meer zonlicht opgevangen kan worden en anderzijds de levensduur en betrouwbaarheid van de cel aanzienlijk wordt vergroot. De reden dat de levensduur en betrouwbaarheid wordt vergroot ligt in het feit dat het traditionele geleidingsmetaal in de cel door uitzet- en krimpeffecten als gevolg van temperatuurswisseling, haarscheurtjes veroorzaken. Sunpower heeft geen metaal meer in de cel, waardoor dit effect ook niet kan optreden.

Enphase

   Enphase meterkast

Het nieuwe Sunpower MAX6 paneel word standaard uitgerust met een Enphase micro-omvormer (IQ 7A).Enphase is marktleider op het gebied van micro-omvormer technologie binnen de zonne-energie branche. Enphase wordt gekenmerkt door het optimale rendement, de hoge betrouwbaarheid en de flexibiliteit in installatiemogelijkheden. De uitgebreide monitorings mogelijkheden voor zowel installateur als consument maken Enphase tot een zeer compleet product. De standaard garantie op de micro-omvormer is maar liefst 25 jaar.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

juli 18, 2022