Installatie SunPower P3-380 Wp in Klein Zundert

,
SunPower P3-380

Zonne-energiesysteem van 10.260 Wat pieks op een hellend dak in Klein Zundert.

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 27 stuks zonnepanelen van het type SunPower P3-380Wp met een Enphase ENVOY-S omvormer.

SunPower P3-380

Dit paneel is ideaal voor het combineren van prestaties en uiterlijk. Het is duidelijk dat de SunPower-zonnepanelen de meeste energie leveren. Dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower-zonnepanelen en de slimme technologie van Enphase, kunt u het meeste uit uw dak halen door aanzienlijk meer energie te produceren.

Meer stroomopbrengst tijdens de levensduur.

De zonnecellen in Sunpower panelen zijn zogenaamde back-contact cellen. Hierdoor zit er geen metaal meer op de voorkant van de cel waardoor enerzijds meer zonlicht opgevangen kan worden en anderzijds de levensduur en betrouwbaarheid van de cel aanzienlijk wordt vergroot. De reden dat de levensduur en betrouwbaarheid wordt vergroot ligt in het feit dat het traditionele geleidingsmetaal in de cel door uitzet- en krimpeffecten als gevolg van temperatuurswisseling, haarscheurtjes veroorzaken. Sunpower heeft geen metaal meer in de cel, waardoor dit effect ook niet kan optreden.

De Enphase communicatiegateway Envoy-S Metered™ stuurt zonne-energieproductie- en productiegegevens van het Enphase PV systeem naar de Enphase Enlighten monitoring- en analysesoftware voor uitgebreid onderhoud en beheer, zelfs op afstand. De opties voor productiemeting en verbruiksbewaking maken de Envoy-S hét platform voor totaal energiebeheer en het kan worden gebruikt met de Enphase AC-Battery™.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

 

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

juli 14, 2022