Installatie SunPower MAX3-430 in Breda

,
SunPOwer MAX3

Zonne-energiesysteem met een vermogen van 4.300 Wattpiek op een plat dak in Breda

Deze installatie van het compleet zonne-energiesysteem omvat 10 stuks zonnepanelen van het type SunPower Maxeon 3 – 430W met een SolarEdge S-440 omvormer.

SunPower MAX3  SunPOwer MAX3

MAXEON 3 ZONNEPANEEL

Meer stroomopbrengst tijdens de levensduur
Ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement, uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ‘s ochtends, ‘s avonds en op bewolkte dagen.

Duurzaamheid zonder concessies
Ontworpen om in alle weersomstandigheden optimaal te presteren, van breukbestendige cellen en sterkere verbindingen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie, tot een elektrische architectuur die de impact van schaduw vermindert en het ontstaan van hotspots voorkomt.

Superieure duurzaamheid
Schone onderdelen, verantwoorde productie en panelen die 40 jaar lang meegaan, maken SunPower Maxeon-panelen de duurzaamste keuze in zonne-energie.

SolarEdge omvormer

SolarEdge inverter

De SolarEdge SE3680H HD-Wave 1-fase omvormer met HD-Wave technologie. Een onderscheidende omvormer van traditionele PV-omvormers. De SolarEdge omvormers zijn o.a. als winnaar van de prestigieuze 2016 Intersolar Award en van de gerenommeerde 2018 Edison Award, uitgeroepen. De SolarEdge SE3680H HD-Wave 1-fase omvormer speciaal ontworpen om te werken met SolarEdge power optimizers.

Pebble Green Systems verzorgt de plaatsing van zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast.
Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

mei 3, 2022