Installatie 20 SunPower zonnepanelen P3-380 in Hoeven

Plaatsing in Hoeven

SunPower zonne-energiesysteem

Het complete zonne-energiesysteem van 7.600 Wp op het hellende dak omvat bij deze installatie 20 stuks volledig zwarte SunPower P3 380Wp panelen met een SolarEdge omvormer.

Het innovatieve design van deze shinglecellen leidt tot een sterk nieuw concept: de panelen zijn sterker en ze leveren betere resultaten dan bij conventionele zon technologie. De geleidende lijm van luchtvaartkwaliteit maakt de verbindingen tussen de cellen steviger, zodat ze bestand zijn tegen de belasting van dagelijkse temperatuurschommelingen.

Omvormer

SolarEdge omvormers zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Om het eindsegment te verhogen heeft SolarEdge power optimizers ontwikkeld om de vermogensafgifte te optimaliseren. SolarEdge streeft naar een maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

Pebble Green Systems

Pebble Green Systems verzorgt uw gehele plaatsing. De zonnepanelen op het dak, de aansluiting naar de omvormer en de aansluiting van de omvormer naar de meterkast. Wij verzorgen desgewenst ook uw BTW teruggave.

Wilt u meer weten over de meest moderne technologie om zelf duurzaam elektriciteit te produceren, neem dan contact op met Pebble Green Systems. Bel met 076-3030530 of vul het contactformulier in.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

november 1, 2021