Wat kunt u verwachten van een adviesgesprek?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen te kopen. Natuurlijk is dit niet zomaar. Zonnepanelen aanschaffen is namelijk een interessante investering. Maar zonnepanelen aanschaffen is niet iets wat u elke dag doet. Bij Pebble Green Systems snappen we het belang van heldere informatie en voorlichting zodat u uw keuze op uw gemak kunt maken. Daarom ontvangt u bij ons een uitgebreid zonnepanelen advies voordat u de beslissing neemt.

 

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens een zonnepanelen advies gesprek?

Uitgangspunt van ons gesprek is uw persoonlijke situatie. Van belang zijn daarbij: de uitstraling van de voorgevel, uw huidige energiegebruik, de ligging van uw huis, uw dakoppervlak en ook inventariseren we de reden van uw interesse. Dit laatste doen we om tot de ideale oplossing te komen, die helemaal is afgestemd op uw wensen. Of u kiest voor de beste prestaties in de markt, voor een full-electric huishouden of een budget-installatie, bij Pebble hebben we een breed assortiment waardoor we u objectief kunnen adviseren.

De techniek komt daarna aan bod. Een zonne-energiecentrale is een technisch duurzaam product en het maakt veel verschil welke zonnepanelen, welke opstelling en welke omvormer we in uw situatie gebruiken. Hierbij houden we rekening met uw energieverbruik en uw wensen op het gebied van energieopslag, elektrisch rijden en elektrisch verwarmen (Infrarood verwarming) in ons zonnepanelen advies.

Maar het belangrijkste wat we bespreken, is uw voordeel en terugverdientijd van de duurzame investering. Hiervoor maken we gebruik van een aantal nauwkeurige voorspellingsmodellen waarmee we met 95% zekerheid een voorspelling kunnen doen over het aantal zonuren op uw dak en de potentiële opbrengst. Om thuis al een indruk te krijgen is er een handige website als u in Brabant woont.

 

Moet ik gelijk beslissen?

Onze doelstelling is, een tevreden klant voor de complete levensduur van het systeem! Als u beseft dat we op onze zonnepanelen tot wel 25 jaar garantie geven dan beseft u dat we niet gebaat zijn bij overhaaste beslissingen. Als u nog twijfelt, stel dan altijd uw kritische vragen tijdens het gesprek, of eventueel achteraf. We gaan niet weg voordat u tevreden bent over de informatie.

 

Hoe kan ik me voorbereiden op het gesprek?

In principe is het voldoende als u uw jaarlijkse energieverbruik heeft opgezocht. Maar mocht u graag wat lezen of een objectieve checklist bekijken van zaken waar u op moet letten? U kunt hier een checklist van Milieucentraal downloaden.

Onze adviseurs leggen alles aan u uit. Pebble Green Systems geeft daarom gratis advies op maat en helpt u graag verder bij de keuze van uw zonnepanelen. Vraag daarom vandaag een offerte aan, dan maken we een afspraak en kunt alles aan onze specialist vragen.

U kunt ons uiteraard ook direct bellen op Tel: 076-30 30 530