Zonnepanelen voor appartementen

U zult met enige regelmaat aanbiedingen voor zonnepanelen voorbij zien komen. Hoe mooi deze ook kunnen zijn, ze hebben bijna allemaal een nadeel. Ze zijn vaak gericht op de individuele particulier. Dat is prima wanneer u in een woning woont met een eigen dak, maar wat nu als u in een appartement woont. Zijn zonnepanelen voor appartementen haalbaar?

Bel: 076 3030530Offerte

Als allround specialist installeert Pebble Green Systems ook zonnepanelen voor appartementen. Technisch gezien zit er weinig verschil tussen het installeren van een paneel op het dak van een appartement of op een plat dak van een huis. Het gaat alleen om een meer gecompliceerde verbinding om de stroom van de zonnepanelen naar de omvormer in uw appartement te brengen. Veelal is hiervoor een oplossing te vinden.

Wanneer u interesse heeft om panelen op het dak van uw appartement te laten plaatsen, zodat u kunt profiteren van groene, zelf opgewekte stroom, dan ziet het aankoopproces er natuurlijk iets anders uit. U kunt niet in uw eentje beslissen, omdat u het complex deelt met andere bewoners. Gelukkig zijn ook daar oplossingen voor.

Zuid-opstelling van zonnepanelen op het dak van een appartementencomplex in Oosterhout

Wij bieden zonnepanelen voor VvE's

Wij kunnen u zonnepanelen voor VvE's bieden. Technisch gezien is het voor ons geen enkel probleem om dit te realiseren. Wij kunnen zorgen voor aansluitingen voor de juiste appartementen, indien niet alle bewoners meedoen.

Het is dus aan u en aan de leden van de VvE om te kijken wat de gewenste constructie is. Wanneer een meerderheid van de bewoners in de VvE enthousiast is, kunnen de panelen voor de appartementen snel worden geïnstalleerd. Plus eventueel extra panelen voor het verbruik van de VvE zelf.

Het is natuurlijk mogelijk dat u zelf wel zonnepanelen wilt, maar niet al uw medebewoners bereid zijn om hierin te investeren. Ook dan zijn er nog voldoende mogelijkheden om dit te realiseren.

Wij gaan graag met de VvE's in gesprek

Wij geven graag meer informatie over zonnepanelen voor appartementen. Daarom gaan wij hierover graag in gesprek met de vereniging van eigenaren.

Omdat wij belangrijke, specifieke informatie kunnen geven en vragen kunnen beantwoorden, leert onze ervaring dat leden van de VvE’s die twijfelen, vaak toch nog overstag gaan. Wij vinden het belangrijk om deze voorlichting te geven en met u in gesprek te gaan, omdat wij willen dat er zo veel mogelijk zonnepanelen voor appartementen op daken worden gemonteerd in ons werkgebied in West-Brabant, de regio waar wij ons op focussen.

Heeft u behoefte aan informatie voor uw VvE en wilt u dat wij een keer een bijeenkomst bijwonen? Wij doen dit met plezier en kunnen u alles over de diverse mogelijkheden vertellen. Zonnepanelen voor appartementen zijn waarschijnlijk ook in uw geval mogelijk.

Ontwerp voor systeem van 65 zonnepanelen voor een VvE in Breda


Contact

Pebble Green Systems
Kroonstraat 20
4879 AV, Etten-Leur
Tel: 076-30 30 530
info@pebblegreensystems.nl