Zonnepanelen op schuin bitumen dak

Het plaatsen van zonnepanelen op een schuin bitumen dak vraagt om de juiste kennis en kunde. Bij Pebble Green Systems hebben wij de benodigde kennis hiervoor. Wij hebben jarenlange ervaring in de installatie van zonnepanelen op een schuin dak. Dit doen wij voor de plaatsing van een paneelsysteem op zowel een schuin als plat bitumen dak. Maar ook voor de installatie op een EPDM dak bijvoorbeeld, een PVC dak of een dak met shingles kunt u op onze expertise vertrouwen. Wij richten ons hierbij op de regio West-Brabant zodat u altijd kiest voor een specialist bij u in de buurt.

Bel: 076 3030530Offerte

Voordeel installatie zonnepanelen op een schuin bitumen dak

Ten opzichte van het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak, bieden schuine dakconstructies het grote voordeel dat er al een hellingshoek is. Deze hoeft dus niet meer gecreëerd te worden. Daarmee bespaart u de kosten voor staanders en een grotere stellage. Wel moet er rekening worden gehouden met een aantal factoren alvorens zonnepanelen op een hellend dak te installeren. Zo moet met name mogelijke schaduwvorming zoveel mogelijk vermeden worden, want dit kan het rendement aanzienlijk negatief beïnvloeden. Denkt u dan aan bomen, een eventuele schoorsteen en de woningen van de buren.

Zonnepanelen op schuin bitumen dak

De ideale positionering

Een andere factor die van invloed is bij het plaatsen van zonnepanelen op een schuin dak is de positionering. Zo kan een paneelsysteem dat op het zuiden ligt tot wel 20 procent meer rendement geven. Vergeleken met een positionering op het noorden kan dit rendementsverschil zelfs 50 procent zijn. Verder is het zo dat ongeacht de positionering van het systeem, de PV panelen altijd in een hoek gemonteerd moeten worden tussen de 35 en 40 graden. Dit geeft het meest optimale rendement. Kortom, reden te over om een specialist in te schakelen. Pebble Green Systems neemt al deze factoren in ogenschouw en geeft u hierbij advies op maat.

Hoge kwaliteit hoog rendement zonnepanelen van SunPower

Uw specialist in de regio West-Brabant

Of u nu zonnepanelen op een schuin bitumen dak wilt kopen, een plat bitumen dak of een andere soort dakbedekking; Pebble Green Systems staat voor u klaar. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders doordat wij ons vooral focussen op de regio West-Brabant. Voorbeelden van plaatsen waar wij al van dienst hebben mogen zijn:

  • Bergen op Zoom
  • Breda (onder meer in Haagse Beemden)
  • Etten-Leur
  • Made
  • Roosendaal

Wij nemen altijd ruim de tijd voor een persoonlijk advies zodat u verzekerd bent van het beste paneelsysteem voor uw dakconstructie. Graag tot ziens bij Pebble Green Systems.

Fronius Primo 3.0 omvormer in de showroom van Pebble Green Systems in Etten-Leur


Contact

Pebble Green Systems
Kroonstraat 20
4879 AV, Etten-Leur
Tel: 076-30 30 530
info@pebblegreensystems.nl