Zonnepanelen op platte daken

Voor de installatie van zonnepanelen op platte daken bent u bij Pebble Green Systems aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij als geen ander wat hiervan de voordelen zijn. Zo kan bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak de perfecte hellingshoek worden gekozen. Dit biedt u optimaal rendement en een snelle terugverdientijd. Wij adviseren u hier graag over. Bovendien onderscheiden wij ons door ons volledig te richten op het westelijk deel van Brabant. Hierdoor kunt u zorgeloos vertrouwen op een echte specialist in de buurt. Kortom, bij ons bent u verzekerd van een echte win-win installatie.

Bel: 076 3030530Offerte

Waarom zonnepanelen op platte daken plaatsen?

Vaak wordt gedacht dat het plaatsen van zonnepanelen alleen mogelijk is bij schuine dakconstructies. Dat is best opmerkelijk als u zich bedenkt wat de vele voordelen zijn van plaatsing op platte dakconstructies. Bij platte daken kan namelijk de meest ideale positionering worden gekozen ten opzichte van de zon. Dit zorgt ervoor dat u een snellere terugverdientijd heeft dan bij plaatsing op een schuin dak. Daar komt bij, dat de PV panelen bij installatie op een plat dak minder zichtbaar zijn. Ook hebben ze minder last van sneeuw en mocht u gaan verhuizen dan kunt u ze gemakkelijker meenemen.

11 SunPower MAX3 390Wp zonnepanelen geïnstalleerd op garagedak in Etten-Leur

Hoogwaardige paneelsystemen en montage

Waar u wel rekening mee moet houden bij een plat dak zijn de kosten voor de montage. Hiervoor zijn staanders en een stellage nodig. Datzelfde geldt voor de verankering. Deze kosten liggen logischerwijs hoger dan bij schuine daken maar ook deze heeft u in no time terugverdiend. Vooral wanneer u kiest voor de systemen van Pebble Green Systems. Wij ontwikkelen namelijk zelf de montagesystemen. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met de beste merken en leveranciers zoals bijvoorbeeld Solar Construct. Solar Construct is een Nederlandse fabrikant van innovatieve montagesystemen voor zowel platte als schuine daken. Onze samenwerking met dit soort gespecialiseerde partners zorgt ervoor dat u te allen tijde van hoogwaardig vakmanschap verzekerd bent.

Panoramafoto van 254 zonnepanelen op dak

Kiezen voor een specialist in de buurt

Overweegt u ook een paneelsysteem op uw plat dak aan te schaffen? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet:

  • Perfecte hellingshoek t.o.v. de zon
  • Optimaal rendement en snelle terugverdientijd
  • Minder zichtbaar dan bij plaatsing op schuine daken
  • Minder last van sneeuw
  • Gemakkelijker mee te nemen bij verhuizen
  • Betere koeling

Pebble Green Systems geeft u graag advies op maat over het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Zelf zijn wij gevestigd in Etten-Leur en wij richten ons voornamelijk op het westelijk deel van Noord-Brabant. Dit betekent dat u bij ons kiest voor een specialist in de buurt. Wij hebben dan ook al veel klanten in de regio tevreden mogen maken. Onder meer in Bergen op Zoom, Roosendaal en in de wijk Haagse Beemden in Breda en Made.

Zonnepanelen SunPower X22 360Wp met optimizers in Breda


Contact

Pebble Green Systems
Kroonstraat 20
4879 AV, Etten-Leur
Tel: 076-30 30 530
info@pebblegreensystems.nl